Mukaansa­tempaavaa magiikkaa

Taikuri Roope Ylitalo tekee juhlistasi taianomaiset.
Oletko valmis ällistymään?

Joka juhlan kohokohta

Taikuri Roope Ylitalo on magiikan ammattilainen, jolla on pitkä kokemus yleisöjen viihdyttämisestä. Roopen show’ssa klassiset korttitemput, pallomanipulaatiot ja muut kiehtovat taikuudet yhdistetään mainioon huumoriin. Taikashow on sykähdyttävä ja mieleenpainuva kohokohta iltaan. Esitys voidaan muokata juuri tilaisuuden tarpeita vastaavaksi.

Maagista, mielenkiintoista, hämmästyttävää – tätä on taikuri Roope Ylitalon show.

Lavataikuus

Stand up -taikuus on yleisön edessä kaikille samanaikaisesti tapahtuvaa taikuutta. Stand up -taikaesityksessä taikuri voi esiintyä esiintymislavalla tai samassa lattiatasossa yleisön kanssa. Stand up -taikashow on sopiva yhdistelmä hämmästyttävää taikuutta, musiikkia ja totta kai hyvää huumoria. Esityksen kesto on yleensä noin 30-40 minuuttia.

Jos esiintymispaikka on suurempi ja taikurin on mahdollista esiintyä lavalla tai muuten hieman etäämpänä yleisöstä, voidaan esitykseen ottaa mukaan klassista visuaalista taikuutta, joka tapahtuu musiikin säestyksellä.

Lähitaikuus

Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa tekemässä taikuuksia. Lähitaikuus antaa yleisölle mahdollisuuden kokea ihmeitä aivan omien silmiensä edessä. Taikuus tapahtuu useimmiten asiakkaan omassa kädessä. Lähitaikuus sopii erinomaisesti tilaisuuksiin, missä ei haluta tai ei ole mahdollisuutta järjestää ihmisille yhteistä ohjelmanumeroa.

Yhdistelmä Lavataikuutta ja Lähitaikuutta

Yhdistämällä nämä show’t syntyy yleisön viihtyvyyden kannalta paras kokonaisuus. Alkuun voidaan pitää yhteinen stand up -taikaesitys, minkä jälkeen taikuri jalkautuu tekemään lähitaikuutta pöydissä.

Suosituksia

 • Olipa onnistunut taikuriesitys! Sekä yleisö, että 50-v. -syntymäpäiväsankari nauttivat esityksestä suunnattomasti ja nauroivat mahanahkansa kipijäksi 😀 Suosittelen ehdottomasti kaikille heille, jotka miettivät yllätysohjelmaa juhliinsa!

  Virpi Ansamaa
 • Kiitos kaunis, kun olit esiintymässä hääjuhlassamme! Esityksesi oli mahtava, kovasti ollaan saatu kiitoksia ja kehuja vierailta jälkeenpäinkin.

  Hannemari & Olli Heikkinen
 • Hei! Väki oli oikein iloinen esityksestäsi ja erityisesti ilahdutti lähitaikuus korteilla varsinaisen ohjelmanumeron jälkeen. Välitän kiitokset kaikkien puolesta.

  Mikko Mielityinen
 • Hei, ja vielä kerran isot kiitokset hienosta ohjelmanumerosta!

  Harri ja Anu, hääpari 2012
 • Roopelle kiitokset! Esityksesi oli loistava! Sinusta tykättiin kovasti!

  Marjaana Tikanmäki, Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos (THL)
 • Hei! Kiitos sinulle mahtavasta esiintymisestä! Nostatit hienosti pikkujoulujen tunnelmaa ja sait 30-henkisen porukan täyden huomion. Jokainen olisi halunnut, että esiintyminen olisi ollut pidempi, sillä se oli niin viihdyttävää! Saatiin kuulla pelkkiä kehuja esiintyjävalinnasta ja suosituksia tutuillekin on jo mennyt eteenpäin.

  Terveisin Leena, Plaana Oy
 • Hei, Kiitos hienosta esityksestäsi 50-v. syntymäpäivilläni. Esityksestäsi tuli paljon keskustelua ja ihastelua illan mittaan. Hauskaa oli kiitos siitä!

  Tiina Ervelius
 • Terve, kiitos hienosta showsta, se teki vaikutuksen.

  Mikko Räisänen, Skanska Rakennuskone oy
 • Kiitos hienosta esityksestä. Pikkujouluväki oli erittäin tytyväinen näkemäänsä.

  Heikki Silvamaa, Loomis Suomi Oy