”Miten se tuonkin teki?”

Taikuri Roopen koko perheen taikashow hämmästyttää ja ilostuttaa niin lapsia kuin vanhempiakin!

Ihmeitä koko perheelle

Leijuvat pöydät, katoavat tavarat, muotoaan muuttava esineet – mystistä ja mielenkiintoista! Koko perheen taikashow on täynnä värikästä, visuaalista taikuutta, musiikkia sekä lapsille suunnattua huumoria. Show saa aikaan riemua ja hämmästystä lapsissa, mutta yhtä lailla hyvää mieltä ja uteliaisuutta aikuisissakin.

Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin lavalta käsin taikurin apulaisena.

Taikuri Roope on taikonut naurua ja elämyksiä muun muassa laivoilla, kauppakeskuksissa, laskettelukeskuksissa, päiväkodeissa, kouluissa, seurakuntien tilaisuuksissa, syntymäpäivillä ja yritystilaisuuksissa. Missä tahansa vain tarvitaankaan ripausta taikuutta ja naurua. Roope kiertelee ympäri Suomea esiintymässä sekä lapsille että aikuisille.

Koulut

Noin 45 minuutin pituinen show, johon voi osallistua 100-600 henkeä. Esimerkiksi koulun liikuntasalissa toteutettava esitys. Sisältää 2-4 musiikkitaustaista esitystä sekä muuta hauskaa, mukaansatempaavaa, hämmästyttävää, hyvän mielen taikuutta. Erittäin vuorovaikutuksellinen ohjelma, jossa lapset pääsevät olemaan mukana taikuuksien teossa.

Taikuus lavataikuus koulut
Taikuri syntymäpäivät

Päiväkodit

Noin 30-40 minuutin pituinen esitys, johon voi osallistua 30-120 henkeä. Esitys toteutetaan esimerkiksi päiväkodin liikuntasalissa tai isommassa ryhmätilassa. Sisältää 1-2 musiikkitaustaista esitystä sekä muuta hauskaa, mukaansatempaavaa, hämmästyttävää, hyvän mielen taikuutta. Erittäin vuorovaikutuksellinen ohjelma, jossa lapset pääsevät olemaan mukana taikuuksien teossa.

Syntymäpäivät

Noin 30-40 minuutin pituinen esitys. Esityksen jälkeen kaikki lapset saavat taikurin tekemän ilmapallohahmon kotiin viemisenä. Aikaa koko paketille kannattaa varata yhteensä noin 1 h – 1 h 15 min. Tilana voi olla vaikka oman kodin olohuone. Syntymäpäiväsankari huomioidaan erityisesti esityksessä ja hän saa itselleen myös pienen taika-aiheisen lahjan.

Taikashow päiväkodit
Taikuus koko perheen tilaisuudet

Koko perheen tilaisuudet

Tämä esitys sopii erityisesti messuille, kauppakeskuksiin ja vastaaviin suuriin ympäristöihin.

Esitykset voidaan toteuttaa esimerkiksi:

 • 1 x 30-40 min.
 • 2-3 x 15-20 min.

Lisäksi ohjelmaan voidaan sisällyttää ilmapallohahmojen tekoa lapsille ennen tai jälkeen esityksen. Jos esityksiä on useampia, hahmoja voidaan tehdä myös esitysten välisellä ajalla.

Suosituksia

 • Lapsia ja aikuisia naurattava ja viihdyttävä esitys. Lapset nauttivat esityksestä koko ajan ja hämmästelivät temppuja. Kysyttäessä lasten suosikkitemppuja, monen vastaus oli "kaikki!". Mukaansatempaava esitys. 

  Laura Pohjola, Lämsänjärven päiväkoti
 • Iso, iso kiitos tämän päiväisistä taikuuksista :)! Lapset olivat aivan innoissaan ja taikojen ihmeellinen maailma jäi elämään joka ryhmään. Aikuisilta myös tuli todella positiivista palautetta. Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä!

  Hanna-Leena Joukainen, Länsituulen päiväkoti
 • Esitys oli tosi kiva , vain positiivista palautetta on kantautunut korviini. Erityisen kivaa oli lasten mukaanotto ohjelmaan. Hauskaa huumoria. Kiitos paljon ja mukavaa kevättä!

  Erja Laitala, Haapalehdon päiväkoti
 • Kiitos huikeasta esityksestä. Kaikki ovat oikein otettuja onnistuneesta tapahtumasta, missä sinä olit kyllä ehdoton vetonaula!!!

  Outi Pyyppönen, Tervaväylän koulu
 • Kiitos vielä esityksestä! Vertti piti siitä kovasti ja nämä oli hänen mielestä parhaat synttärit ikinä 🙂

  Annuli
 • Hei, kiitoksia sinulle! Lapset tykkäsivät ihan mahdottomasti ja muistelivat esitystäsi vielä monta päivää sen jälkeen.

  Marjo Suhonen
 • Hei! Ja kiitos huikean hienosta esityksestä, sekä hyvää syksyä sinulle!

  Päivi Yppärilä, Oulaisten seurakunta / lapsi- ja perhetyö
 • Kiitos sinulle! Teit kyllä suuren vaikutuksen sekä henkilökuntaan että meidän kurssiperheisiin! Vielä jälkikäteenkin ihmeteltiin, miten sinä niitä taikoja oikein teit?? 🙂

  Merja, OYS
 • Kiitos sinulle. Esitys oli loistava ja lapset tykkäsivät. Olet ehdottomasti muistissa, kun seuraavan kerran vastaavaa järjestämme.

  Tiina Kylmänen, Vaalan MLL
 • Terve Roope. Me olimme tilaajina oikein tyytyväisiä. Esitystesi perusteella olemme mielellämme jatkossakin kanssasi yhteistyössä, jos meillä sellaisia tapahtumia vain tullaan järjestämään.

  Jari Partanen, Oulun konttori kaupunkilaispalvelut
 • Kiitos tosi kivasta esityksestä. Oli tosi kivaa katsoa ja huomata kuinka hienosti otit lapset mukaan esitykseen ja siitähän nauttivat sekä aikuiset että lapset. Mukavaa kesän jatkoa koko tiimin puolesta

  Riitta
 • Kiitos hurjasti esiintymisestäsi juhlassamme. Jututin osallistujia jälkeenpäin ja esityksestä oli tykätty hurjan paljon. Teit juhlasta varmasti ikimuistettavan lapsille ja myös meille aikuisille. Olen jo kerennyt suosittelemaan sinua jos tulee jollekin tarve saada hyvä esitys johonkin tapahtumaan.

  Tuula Väisänen, Oulun seudun yhden vanhemman perheet ry
 • Taikuri taikoi kanin hatusta -leirin yhtenä kohokohtana oli taikuri Roope Ylitalon vierailu. Taikuri osasi ottaa yleisönsä ja sai sekä lapset että aikuiset hihkumaan, ihmettelemään ja nauramaan vatsat kipeäksi. Esityksensä lopuksi taikuri teki kaikille lapsille ja parille ohjaajallekin ilmapallomiekkoja, koiria ja kukkia. Kaikki olivat äärimmäisen tyytyväisiä.

  Sannamari Sala, Haukiputaan Kehitysvammaisten Tukiyhdistys
 • Hei, lapset tykkäsivät aivan älyttömästi ja aikuisillakin oli kivaa. Se mikä itsellä pisti silmään oli kuinka hienosti otit lapset huomioon. Keikka oli täyden kympin suoritus!

  Jaakko Määttä, Kastellin Kiekko Pojat
 • Suuret kiitokset itsellesi esityksestä, lapset ja aikuiset tykkäsivät kovasti. Loistava show, jota voi suositella esim. synttärijuhlien ohjelmaksi. Taikuri-Roope osaa ottaa lapset erinomaisesti mukaan esitykseen. Aivan mahtava, kiitokset!

  Vieno-Petra, Anne ja Kim
 • Esitys meidän iltapäiväkerholaisten kevätkarkeloissa oli mahtava, niin lapset kuin aikuisetkin näyttivät nauttivan täysillä. Hieno ote lapsiin. Hyvä juttu, kun lapset pääsivät mukaan avustamaan, ja tekemään myös itse esitystä. Kiitos!

  Anu Suomalainen, Oulujoen seurakunta
 • Hei Roope, kiitos paljon lasten ja aikuisten viihdyttämisestä taikatempuilla lauantaina. Meillä järjestäjillä jäi positiivinen fiilis ja palaute ohjelmasta oli positiivista. Mukavaa kesän jatkoa!

  Mika Pietilä, Oulun SDP
 • Palaute esityksestä oli todella hyvää ja esitys oli mainio. Toivottavasti pääsemme tekemään yhteistyötä myöhemminkin. Kiitos!

  Sanna Husa, Oulun Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry
 • Kiitos esityksestä, kovasti on kaikki tykänneet ja oli niin sopiva pienemmillekin lapsille. Meillä on kuva kotona seinällä ja temppuja harjoiteltu eilisestä lähtien.

  Tuija
 • Suurkiitos koko Haaparannan kunnan pikkuväeltä. Mukavat ja hienot esitykset oli kaikkien yhteinen mielipide.

  Kristiina Kvist, Kielikoulu Haaparanta
 • Esitys oli erinomaisesti räätälöity alakouluikäisille ja upposi myös aikuisiin. Temput oli monipuolisia ja viihdyttäviä. Siinä oli sopivasti taitavaa taikuutta ja magiaa, huumoria ja oppilaiden osallistamista. Taikurin lavapreesens oli loistavaa tasoa. Musiikkia oli sopivasti luomassa tunnelmaa.Iso kiitos,

  Rehtori Katariina Vilen Peitsarin koulu, Mikkeli
 • Tuhannet kiitokset oikein hauskasta ja viihdyttävästä taikuriesityksestä. Esitys oli hauska niin lapsista kuin aikuisistakin, nauroimme vatsat kippurassa. Lasten osallistaminen esitykseen positiivisessa hengessä oli mahtavaa.

  Paula Paavilainen Lastentarhanopettaja Lähemäen Lastentalo, Mikkeli